Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
teď jsem zjistila že jedna naše slepice (hybrid) má dolní víčka úplně přivřená a skoro nevidí. Naráží do stromů a do plotu, nežere ač jsem jim uvařila mňamku. Zdá se apatycká ale to je asi těma očima. Ostatním nic není. Nevíte co to je? Volala jsem veterináře a říkal ať jí vezmu na klín a poslechnu si jestli nesípe. Večer přijede, ale nikdo není génius tak se ptám zda se s tím někdo nesetkal. Jsou to moje holčičky, je mi jí moc líto. A je jí cca 1 rok.
Díky
To je dobře, že se vzpamatovala.
Stalo se mi jednou něco podobného. Manžel nedopatřením upustil a na kusy rozbil veliký meloun, ve kterém byl napíchaný půllitr rumu. Naštval se a naházel to všechno slepicím.
To jste měla vidět ten mejdan! Slepice se motaly, přišlapávaly si prsty, zavíraly oči,hlavy jim padaly, vrážely do zdi, nemohly trefit do kurníku. Nakonec popadaly tam, kde stály a usnuly.
Natahala jsem je do kurníka, dala jim tam čistou vodu. Ráno už byly všechny fit. Těšila jsem se, že snesou nějaká vajíčka s vaječným koňakem místo žloutku, ale kdepak. Já vím, že jim asi ještě dlouho dunělo v hlavách. Jaga.
tak toto jsem presne zazil a dokonce jsem tu psal dotaz, ke vsemu neumela ani chodit, jen se kutalela a jen rychle dychala se zavrenyma ocima a zobakem se opirala o kurnik.. preventivne jsem kompletne vycistil kurnik, a slepici jsem pipetou nalil do krku ctvrtku brufenu s paralenem rozdrceny na prasek a rozmichany ve vode, rikal jsem si, ze to je stejne jedno, protoze do rana chcipne, druhy den zase, kdyz jsem videl, ze je lepsi... na vecer jsem ji daval do kurniku a rano vytahoval ven, 3. den uz chtela jist, tak jsem ji namichal separe jidlo zase s lekama ...do par dni se spravila, ted uz ani nevim, ktera to byla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.