Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jak naučit štěně na podložku (plínu)? První dny byl hodný a ani jednou se nevyčůral mimo..Poslední dobou je vzácnost aby se tam vyčůral..Děkuji za každou odpověď.
Všechna naše štěńata chodila ven opravdu až po očkování, šeltie byla z chovné stanice v bytě a byl od chovatelky naučený chodit na podložku (žádný problém), ostatní jsem prostě jak si dřepali na tu podložku dala a po vykonání potřeby chválila,netrvalo to dlouho a uměli. I když se stalo, že se vyčurali mimo, přenesla jsem je na podožku a vysvětlovala, že čurá se sem. Používala jsem podložku a na ni noviny, vždycky ten poslední list jsem nechala na místě. Během týdne uměli venčení venku, s žádným nebyl problém, na cizí lidi neštěkali, neskákali, s ostatními psy v okolí se buď kamarádili nebo si jich nevšímali. Nejsem žádný zkušený chovatel, naši psi byli kamarádi a mazlíci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.