Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat kdy se da naučit andulka mluvit na netu neumim nic najit ja mam starši andulku nevim kolik ji je presně
a jaky to je druh barva=modra
Andulku jsem měla a mlela jako kafemlejnek.Nejřív ji naučte jen jedno slovo -třeba její jméno,pořád a pořád jej dokola opakujte.Až to zvládne,pak teprve začněte s něčím dalším.Náš Filip už nežije,ale byl naprosto úžažnej,říkal : Filipek je šikulka,Filipek je frajer,nazdar brácho poď si pokecat,poď sem poď,dej mi pusinku,Filipe miláčku prdni si do sáčku,já už nevím co ještě.Všechny návštěvy z něj byly paf.Když jsem ho učila větu : taťko dělej to pořádně - tak po týdnu říkal taťko dělej to pořád- to jsme se nasmáli.
Je nutné donekonečna opakovat to, co ho učíte a dobře vyslovovat,když vynechá písmeno jako ten náš, pak jsem mu ho zdůrazňovala - taťko dělěj to pořád ně -jakoby s mezerou důrazně jsem vyslovila to d.Velmi brzy to říkal správně.
Hrozně vám závidím,užijete si spoustu legrace,já už andulku mít nemůžu kvůli alergii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.