Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samotné morče

Od: zuzulka odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Měla jsem už několik morčecích dvojicích, takže moc dobře vím že morčátka by měla mít kámoše. Teď jsme měli po 3. Dvě morčátka a 1 odnesla kočka, takže už mi rodiče dovolí max. 1 morče :( je jí půl roku a chovám si jí každý den alespoň 1x. Po smrti kámošky je prostě sama a já se bojím že se bude sama trápit, vždycky byla ukecaná a teď si nemá s kým povídat. Myslíte že se bude mít dobře? Chodí ven na trávu, chovám si jí, má krásnou klec s houpačkou a domečkem... nebude jí vadit, když celý život nebude mít kámoše? Docela se bojím, a když se před rodičema jenom zmínim o 2. morčeti, hned začnou řvát. Máte s 1 morčetem někdo zkušenosti? Prosím o odpovědi :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

3x

Mám několik kamarádů, co mají jen jedno morče. A vpohodě. Je teda pravda, že je od začátku samo.

Netrap se. Tvoje morče je u tobe určitě spokojené ;)

hodnocení

2x

Zuzanko, je fajn, že máš své morčátko tak ráda a že se o něho pěkně staráš. Určitě by bylo morčátku lépe ve společností druhého morčátka, to je jasné. Ale nic se zas až tak nestane, když bude samo. Rodiče mají vždycky pravdu, tak se zbytečně netrap.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]