Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela a andulka?

Od: dpaj* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku. Máme doma andulku, ochočenou, mluvící, ale je už naučená na svou klec a moc dlouho venku, aniž by byla v ní nebo na ní nevydrží, ale na to se zeptat znovu nechci. Andulce, tedy našemu Pepíčkovi (samička) se nestíhám moc věnovat, a proto bychom mu chtěli pořídit kamaráda (aby si to vynahradili) - korelu, ne andulku. Nám se korely moc líbí, a dokonce můžeme mít i jednu s klecí zdarma od známích. Ale je v problém v tom, že ona přve. Já jsem někde četl, že by se mohla sklidnit, když bude mít kámoše, ale nevím, tak se Vás chovatelů chci zeptat na to, jestli přestane, jestli se Pepička neodchočí, a jak to mám udělat, když si ji přivezu domů(mám ji nechat ve své kleci, a postupně je zbližovat, ale je upřímně problém v tom, že ta korela je sice ochočená, ale musí si zvyknout na mě, ale já se ji i ze zacatku budu moci věnovat minimálně hodinu děnně, a to ráno a i večer...také mě zajima jestli při tom "přivykování" můžu mít na rameni Pepíka, tedy než uletne do sve bydleníčka) :)? Nějak jsem se rozepsal. Moc Vás prosím a předem děkuji za odpovědi. S pozdravem a přáním krásného večera DPAJ :). ps: a za jak dlouho bych je mohl pustit ven společně?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
Za sebe říkám ne. Nemáte čas na jednoho ptáčka, kterého jste si pořídil, proč trápit dalšího? Pokud mu pořídíte stejného druhu, možná bych to pochopil, ale andulka se nebude s korelou kamaradit v právem slova smyslu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela
Otázky na téma ochočení andulky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]