Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné chováni kočky

Od: pavlos® odpovědí: 5 změna:
kočka chovana jen v bytě,stáří 14let,se najednou začala divně chovat,má záchod v koupelně ted se tam boji chodit,tak jsme ho dali do předsíně taky na něho nechce chodit akorát se na něho nahne a syčí,stelivo má pořád stejné,čím by ta změna chování mohla být,dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wanesa*
hodnocení

1x

Vypadá to,že kočka bude mít bolesti při čůrání a proto tam nechce jít,protože si to spojuje s tou bolestí,Já být vámi,odeberu trochu moče(jde to jednoduše,dáte pod kočku lžíci)a mažu s tím k veterináři,aby to hodil do laborky.Kočka už má na to věk,že by mohla mít něco s ledvinami nebo s močovými cestami...Vyšetření moče nestojí moc a pokus se to prokáže,je dobré zněnit granule na vetrinární přímo na nemoci močových cest.Kočky se taklhe chovají,když je čůrání bolí,tak nechtějí na svůj kočkolit...

hodnocení

a když tam nechce jit ani na velkou?...bojí se do té koupelny i vlézt chodí přikrčeně
doplněno 26.03.14 15:34: asi tam vidí nějakého ducha
kejki

Vypadá to na reakci na bolest, můžete zkusit udělat jiný záchod třeba z krabice s igelitem, jestli to přijme. Ale spíš počítejte s návštěvou veteriny, blíží se víkend.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem odborník přes kočičí chování, ale asi bych spíše vyhodil to stelivo, záchůdek pořádně omyl a zkusil jiné stelivo. Možná ji to prostě smrdí.

Zdravím!

hodnocení

0x

Kokčička je už starší a asi ji opravdu něco bolí. Když ji máte tolik let a začala to dělat až nyní, tak bych s ní došla k veterináři na vyšetření a jemu vysvětlila co se děje. Já měla kočičku patnáct let, už mi umřela. Nikdy nebyla nemocná, ale pak, ke stáří, také začala mít své nálady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]