Nejste přihlášen/a.
zdravim,
mame kocku v byte, ma 1 rok a v poslednej dobe sme si vsimli ze to na nu pride a mnauka, narieka v podstate bezdovodne... do kontaktu s inymi zvieratami neprichadza takze mi osobne pride zbytocne kastrovat ale to nariekanie mi pride obcas dost otravne... co myslite?
Máte moc krásnou kočičku Určitě ji vykastrovat nechejte, jestliže jste si jistí, že nechcete koťata. Mrouskání, to bývá hrozná záležitost i pro kočku i pro lidi. Nehledě ke zdravotním problémům. Falešné březí a zvýšený výskyt rakoviny. Ženské hormony, to je to, co rakovinu spouští.
Kočka se mrouská velice nepravidelně, klidně 2x do měsíce. Čím vyšší hladina hormonů, tím častější mrouskání. Vykastrováním se tohle všechno zruší. Kočka bude klidnější, mazlivější.
Určitě vykastrovat. S říjnou kočkou se nedá doma delší dobu existovat, navíc kočky díky tomu, že mají vyprovokovanou ovulaci, trpí po častých říjích bez nakrytí na cysty na vaječnících a také na zánět dělohy, ten je může i ohrožovat na životě.
Krasavice!A když je naježená.je ještě hezčíTo se divím,že se vám ještě nemrouskala,to by jste nepřehlédla.Ta moje potvora měla první mrouskání už v půl roce a nevyspala jsem se týden já ani sousedi.Divím se,že mohla řvát bez přestávky pořád,válela sudy,hubla,nejedla...Bylo to hrozný.Tak určitě kastrovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.