Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DOGTRACE d-fence

Od: majlik odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

přemýšlím, že koupím elektronický ohradník pro psa. Po pár dnech hledání jsem se rozhodl, že pořídím ohradník od firmy DOGTRACE. Tento výrobce má v nabídce 2 typy, které mě zaujaly a to d-fence 101 a d-fence 1001. mohl by mi prosím někdo říct, jaký je mezi nimi rozdíl? Jediné co jsem našel, tak že verze 1001 nemá anténí drat (musí se dokoupit zvlášť), je možné jej použít až na 1200 m anténího drátu no a samozřejmě cena. Je tu ještě i jiný rozdíl např. že 1001 má lepší HW?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

díval jsem se na manuál, 101 má asi menší výkon generátoru - do 300m, ale technické údaje jsou identické, v obou případech do 1200m, tak nevím, proč u jednoho udávají do 300m a u druhého do 1200m, asi dotaz na prodejce; obojek je stejný; osobní zkušenost - při větší letní bouřce zůstala anténa zapnuta v přístroji a tím ohradník odešel na věčný odpočinek - poučení - při bouřce raději vypnout a odpojit anténní drát - je na konektor

manuály 101 a 1001 - odkaz stejný

dogtrace.com/...

dogtrace.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]