Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka cvrčků z domácího chovu

Od: cvrrrcek odpovědí: 7 změna:

Zdravím a prosím trošku o anketu, chvám doma cvrčky pro své chameleony a to velmi úspěšně,napadlo mě jejich chov rozšířit a nabídnout je i dalším chovatelům.Má otázka je,byl by v Praze a okolí zájem o cvrčky tříděné dle velikostí a druhů z domácího odchovu?

Děkuji:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, zájem bude, protože chov terarijních zvířat žeroucích právě cvrčky jde v posledních letech stále nahoru. Otázkou však je, kolik budete mít konkurentů, v Praze jich asi bude hodně + teraburzy, kde jdou cvrčci sehnat dost levně.

doplněno 19.03.14 13:58:

To je taky pravda:) Spousta lidí si koupí půl litru cvrčků na dva týdny:) Chce to ale pořádnou reklamu, třeba www stránky, prostě aby se o tobě vědělo. Možná začít u známých, co chovají nějaké potvůrky...?

cvrrrcek
hodnocení

Já vím,zase si říkám že z vlastní zkušenosti je málokdo ochotný mít doma měsíc kýbl cvrčků do další burzy,nebo se mu o ně nechce starat,nebo nemá zrovna čas na burzu jet...nevím,za každou další odpověd budu ráda :)

cvrrrcek
hodnocení

Hmmm,zkusím to:)

hodnocení

0x

Tak zájem by pravděpodobně byl.

Jen bude trochu problém dostat se zákazníkům do podvědomí a zajistit logistiku.

Dají se cvrčci poslat poštou?

martinaa*

Donedávna to šlo bez potíží (ne tedy přímo poštou), ale třeba ČD odmítají přijímat balíky s živými tvory. Občas jsem si je nechala zaslat PPL a nebyl problém, pokud je to dobře zabaleno a utěsněno.

cvrrrcek
hodnocení

Cvrčky bych rozvážela autem,mimo Prahu asi těžko,hlavně by doprava PPL vyšla víc než crvček což mi nepřipadá efektivní.

Co se týče zverimexů,nejsem si jistá zda nejsou stanovené požadavky na dodavatele,zjistím si to :)

hodnocení

0x

Můžete se také poptat v nějakém obchodě s chovatelskými potřebami, zda by crvrčky od vás nevykupovali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]