Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný den všem, nemůžeme přijít na rybu na 8 písmen. Druhé je O a šesté E. Zbývající písmenka k použití Í H N P C L Děkuju předem Pak má ta ekonomika k něčemu vypadat když v pracovní době řeším takovéto důležité věci
Dobrý den. Vy mě teda dáváte, lámu si s tím hlavu pěkně dlouho, ale nic. Vy už jste na to přišel?
Zaujalo! Ale nevím.
Jen takové úvahy o možnostech, spíše ale nesmyslných. Není v zadání chyba?
Koncovka -ení je přirozená, je to střední rod vzor stavení. Ale ryba?
Další přiměřeně vyslovitelné koncovky jsou enc a ecl. Po h nebude následovat í. Teoreticky může c a h být ch.
Snad nějak "životně" vypadá políhenc. Ale uvažjme i o chybě v zadání a o rébusu, na který se jde úplně jinak. Dejte víc informací o zadání
ale jestliže je výsledek pohlcení, tak s nejedná o název ryby
Stále mi vrtalo v hlavě, jak může být název ryby pohlcení. Zabývám se dosti intenzivně ichtyologií, tak mě dost zajímalo. Po zjištění, co je to za obrázek ryby se divím ještě víc. Jak sem někdo může napsat, že hledá rybu na osm písmen, když z obrázku je naprosto jasné, že se nejedná o rybí druh, ale o činnost, která je na obrázku znázorněná?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.