Nejste přihlášen/a.
Nevím jak je to s nepořádností a ostrostí - nejspíš je třeba posuzovat každého jezevčíka samostatně. V každém případě je jezevčík osobnost, která si nenechá nějak zvlášť poroučet. Ale dá se s ním celkem dobře dohodnout - musíte ho chápat jako partnera, nikoli jako podřízeného a problém mu vysvětlit. Jako malému dítěti. Obvykle velmi dobře chápe, co po něm chcete; jezevčíci bývají velmi inteligentní.
Hezký den.
Správně,já si taky myslím,mám doma starou jezevčici Betty,je to už spíše babička,je jí 13 let!No je velmi tvrdohlavá,ale klidná a je to mazel celé rodiny,já bych doporučila:jezevčíka,jorkšírka,maltézáčka nebo čivavu!
Hezký den
Chci se zeptat víte něco o maltézáčcích?děkuji a přeji hezký den!jo odpověd mi prosím kdyžtak pište na mail:Pejskarka17@seznam.cz
Děkuji mockrát,nashle
Mám sice v oblibě střední a velké rasy, ale při mé práci se psy jsem si velice oblíbila westíka pro jeho šibalskou (je to přeci jen temperamentní teriér), ale velice vyrovnanou, zdravě sebevědomou a učenlivou povahu. Dále bych ještě volila českého nebo skotského teriéra. Všichni jsou malého vzrůstu, rošťáci a nemohu se rozpomenout, že bych někoho snad kousli apod., jak to bývá celkem u malých plemen pravidlem. Samozřejmě velmi záleží na výchově. Musí se jim sice věnovat více péče o srst, vyčesáváním a trimováním, ovšem se strukturou jejich srsti to jde podstatně lépe něž s yorkem nebo maltézákem. Při pravidelném vyčesávání nelínají. Mohu jen vřele doporučit.
Hodně štěstí s novým mazílkem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.