Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes nežere a je smutný

Od: ald odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máme pejska (4 roky- vlčák) a nechce nic jíst. Nežral už celý týden. Včera jsem mu trochu granulí dávala z ruky, ale bylo to pár kousků. Je pořád smutný, neběhá po zahradě jako jindy, nevítá mě. Nevíte jak ho rozveselit? Možná není veselý, protože je vysílený. Zkoušela jsem mu dávat granule, kuřecí s rýží, těstoviny se srdcem,...ale nic nechce. Před týdnem dost zvracel a od té doby nejí. Byla jsem s ním na veterine. Odebrali mu krev a nic nezjistili. Máte nekdo zkušenosti? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já si myslím, že tohle musí řešit pouze veterinář. Jen, se zeptám: čurá? Nebolí ho zub? Nemá červené dásně a nesmrdí mu z huby? Netřepe hlavou, tedy nemá bolest v uchu? Nesáňkuje po zadku? Nesnaží se kousat nad kořenem ocasu? Kdy jste odčervovali? Odčervujete pravidelně? To zvracení může, ale také nemusí být příznak choroby. Nerozveselujte, najděte zdravotní problém a vyléčte!

hm*
hodnocení

0x

Pejskovi něco je. Týden už nežere?! No nazdar! K veterináři. Třeba má něco v žaludku, ve střevech, ... to musí zjistit doktor. Ale nějaký, který jen nepokrčí rameny se slovy "nic nevidím, běžte domů".

jakoola*
hodnocení

0x

Pes není smutný ale nemocný ! Běžte na veterinu Může to být cokoli, od bolení zubů až po problémy se střevy, žaludkem ,,,atd. Chce to důkladnější vyšetření.

micinka123*
hodnocení

0x

Být Vámi bych, tak bych zašla do jiného veterináře. On ten pes není nejen smutný, ale i nemocný. :( Bohužel Vám nemůžu s ničím pomoct, ale určitě s ním jdětě do jiného veterináře. Já nejsem žádný veterinář ani doktor, nevím co s ním je.. :( Hlavně ať je brzy v pořádku. *modla* ;)

ricky*
hodnocení

0x

Tak na jinou veterinu! Odebráním krve to přece nekončí. Přece vás nemůžou poslat domů, s tím, že nic nezjistili, když ten pes už týden nejí. Když se pak zjistí ta příčina pozdě, nemusí to dopadnout vůbec dobře. Neotálejte a jeďte s tím psem k veterináři znovu a hlavně jinam.

ald
hodnocení

Bavila jsem se s jednou paní, která chová psy a řikala, že je to tím, že fenky hárají a on má chutě :). Byli jsme na dlouhé procházce a tak očuchal hodně fenek. Po týdnu ho vše přešlo a je jako dřív :). Už je veselý a plný života :).

hm*

Stejně bych si tipnul, že mu něco bylo. Fenky hárají průběžně pořád (střídají se, ne že každá pořád).

No hlavně, že už je v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]