Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strava korel

Od: ervino odpovědí: 1 změna:

Mám dotaz na stravu korel.Moje korela Pepík má strašně rád maso z polévkového vývaru.Je mu jedno jestli drůbeží nebo hovězí.A to nemluvím o jiných různých potravinách jako třeba těstoviny,rýže,chleba,vejce natvrdo,piškoty a spousty jiných.Naopak ovoce si ani nevšimne.Ze zrní uznává jen proso.Je to normální?Mám rok a půl.Jinak je v pohodě.Dík za případnou radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
Nevědomě ho zabijis tím obsahem solí. Rýži může, ale bez soli, piškoty omocene ve vodě nebo pokapame pomerančovou šťávou, naučit ho na ovoce nebo koupit senegalske proso v klasku. Jsou různé směsi pro korely. Dále mrkvicku uvařeno nebo vejce může, ale bez solí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]