Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fena se počůrává

Od: gettingerova odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nevíte proč se mi fenka každý den skoro ve stejnou dobu počůrává. Je kastrovaná, ale po kastraci se nepočůrávala, až v posledních dnech. Hlavně je mi divné, že se počůrává skoro ve stejnou dobu. Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chybí řada informací - rasa, věk, podmínky života. Odhyduji, že psina bývá v bytě a v jejím denním režimu došlo k nějaké změně. Logicky bych věc řešil tím, že bych (před Vámi uváděným časem močení) fenku vyvenčil. Možná Vám to chce sdělit, ale mluvit neumí, no... *nevim*

hodnocení

0x

Zajděte na veterinu,dělají to hormony fenkám po kastraci.

emilka12*
hodnocení

0x

Mě fenka taky čurala do kobercu a nasadila jsem jí brusinky.Má šest kilo tak jsem ji nědávala celou ampuli a pomohlo to.

dasena
hodnocení

0x

Dobry den, mohu se zeptat, jak to dopadlo s tim pocuravanim - nam se to stalo ted, pul roku po kastraci se jednou cca za 2-3 dny pocura - normalne lezi a pocura se -takze zadne nutkani jit ven a chtit se vycurat - dozvedeli jste se neco? Dekuji Dasa

mon*

dasena- To bude inkontinence, to se bohužel po kastraci stává..

gettingerova
hodnocení

Dobrý den,

u naší fenky to asi po týdnu přestalo. Zrovna když jsem šla kvůli tomu k veterináři a on mi dal injekční stříkačku, kterou bych měla v případě že se počůrá vzít moč a on by udělal rozbor a zjistil čím to je. U nás to bylo nejspíše nachladnutím. Asi jsem Vám moc nepomohla, ale pokud to nepřestane obrátila bych se na veterináře :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]