Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nevíte proč se mi fenka každý den skoro ve stejnou dobu počůrává. Je kastrovaná, ale po kastraci se nepočůrávala, až v posledních dnech. Hlavně je mi divné, že se počůrává skoro ve stejnou dobu. Děkuji za odpověď.
Dobry den, mohu se zeptat, jak to dopadlo s tim pocuravanim - nam se to stalo ted, pul roku po kastraci se jednou cca za 2-3 dny pocura - normalne lezi a pocura se -takze zadne nutkani jit ven a chtit se vycurat - dozvedeli jste se neco? Dekuji Dasa
Dobrý den,
u naší fenky to asi po týdnu přestalo. Zrovna když jsem šla kvůli tomu k veterináři a on mi dal injekční stříkačku, kterou bych měla v případě že se počůrá vzít moč a on by udělal rozbor a zjistil čím to je. U nás to bylo nejspíše nachladnutím. Asi jsem Vám moc nepomohla, ale pokud to nepřestane obrátila bych se na veterináře .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.