Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám dvouapůl letou fenu flat retrievera, u které není poznat hárání a čekají nás v září tři výstavy. Včera jsme navštívili kamarádku, která má psa a díky němu víme, že je hárání za dveřmi. Mám dotaz, zda umíte poznat, kdy bude hárat a popřípadě, kolik stojí oddalující injekce a bližší info o ní, zda má pro fenu rizika, na jak dlouho je, kolik stojí a kdy se musí dát, aby se hárání podchytilo.
Děkuji a přeji hezký víkend
Mony
Pokud u psa nepozám hárání a vím,že v tom období zrovna budou výsta vy tak si dám jednu a né 3.Bud to klapne a nebo hold zůstanu doma.To bohužel postihne více co maj feny,ale chovatelé většinou poznají kdy fena bude hárat a na toto období se nehlasí.Po hárání je další půl rok na vystavování.K oddalujícíb injekci nikdy jsem ji nepoužívala,ale pokudn injekci dostane může hárat i déle a psi to mohu cítít a otravovat delší dobu nic příjemného,ale to je na Vás a nejlepší se zeptat u veterináře.Hárání se pozná podle otravování psů,změna chování feny např.je přítulnější.Chovatelé většinou mají více psů tak není problém poznat hárání a pokud se rozhárá jedna fena ,rozhárá se i druhá.Děláme i to ,že pokud mám před výstavou tak pokud někdo má rozháranou fenu tak ji tam necháme a většinou se nám rozhárá .Tak se i výstava stíhá.Zeptám se,když jezdíte po výstavách máte udělané Dysplazie kyčelního kloubu.Ptám se proto zda chcete pejska uchovnit a nebo jen tak jezdit po výstavách.Pokud něčemu nebudete rozumět nebo se na něco budete chtít zeptat tak se ptejte.
Děkuji za odpověď ano, jde o uchovnění, ráda bych od ní štěně a protože sama má jedenáct sourozenců a jsem na to sama, tak z peněz štěňat mi stačí pokrytí nákladů a devastace
přihlásili sme se na Budějice a Brno, které má o víkendu dvě výstavy, tak sme to chtěli spláchnout naráz, nechci jí dávat nic, co by jí mohlo ublížit, je to nejskvělejší, co mě v životě potkalo, přišly sme už o Hlubokou a peníze je to poslední, nad čim bych truchlila, přesto že jich moc nemáme, ale není to moje priorita
na DKK se také chystáme a to co nejdřív
máme jen OVVR, ale snažime se ještě o podzimky a vodní, nešla bych do toho, ale když vidim, s jakou chutí to dělá, tak jí tohle odepřít nemůžu
Mony
To DKK udělej co nejdříve už tak je to trošku později důvod chovetelé to dělají do 1 roku tak je nejlepší DKK v pozdějším věku to může být horší.Já šla také pozdě tak jak ty a nic příjemného fena je neklidná a musí se držet a nohy i musí svázat,ale upozornuji DKK něco stojí,uchovnění také něco stojí,krytí něco stojí a jak se narodí,štěnátka tak to také něco stojí a nedej bože jich mít 11 dnesky je udat hodně velký problém.Já mám 3 labradory všichni jsou šampioni,ale štěnátka byla jen 2krát a to naštěstí jen 7.Dnes udat štěnata tak ,aby se mi aspon vratil náklad je to tak tak.To,že dobře pracuje je super,ale podzimky a vodní práce jsou hodně těžké.Tam musí zvládnout vše.Pokud něcon odmítně dělat nebo přesně nedodrží to co má dělat končí a pozor na hárání.Nikdy nedalat zkoušky před nebo po hárání.Pokud fena na 100% nepracuje.To jsou takové záludnosti,jelikož v toto období nemusí poslouchat .Pokud jsi nebyla ještě nikdy na výstavě.V době kdy jsem jezdila já byl boj j a většinou už předem se vědělo kdo vyhraje taková korupce.Tak se snaž co nejlépe předvést pejska a hlavně o dobrou známku.Držím palečky a pak napiš jak jsi dopadla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.