Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule na boku

Od: dogs9829 odpovědí: 1 změna:

Ahoj,chci se vás zeptat.Včera večer jsem přišla že má muj pejsek bouličku na boku,přesněji asi na konci žeber.Je velká asi jako půj vajíčka nebo půl dlaně.Je tvrdá a nepohyblivá.Zítra jdeme na veterinu,dnes mají bohužel zavříno.Pejsek je v pohodě,jí,pije jenom je trochu zkleslý.Nedává známky bolesti,ale mám o něho strach.Nevíte co by to mohlo být?Vždy mě napadne jen nádor,ale ne každá boulička nádor znamená.Nezvětšuje se a ani jsme nějak nezaznamenali že by hubl.Budu ráda za každou odpověd.Předem Děkuji:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirca*
hodnocení

0x

Můj devítileý má možná něco podobného, vet pohmatem pozná, jestli je to nebezpečné, mě bylo řečeno, že je to podkožní nádor, který ale není životu nebezpečný, spíš jdo o estetično, a vzhledem k tomu,že mám chlupáče a není to vidět, tak mi to nevadí, ale kontroluju to pořád, kdyby se to začalo zvětšovat, asi bych se přiklonila i k operaci..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]