Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se vás zeptat.Včera večer jsem přišla že má muj pejsek bouličku na boku,přesněji asi na konci žeber.Je velká asi jako půj vajíčka nebo půl dlaně.Je tvrdá a nepohyblivá.Zítra jdeme na veterinu,dnes mají bohužel zavříno.Pejsek je v pohodě,jí,pije jenom je trochu zkleslý.Nedává známky bolesti,ale mám o něho strach.Nevíte co by to mohlo být?Vždy mě napadne jen nádor,ale ne každá boulička nádor znamená.Nezvětšuje se a ani jsme nějak nezaznamenali že by hubl.Budu ráda za každou odpověd.Předem Děkuji
Můj devítileý má možná něco podobného, vet pohmatem pozná, jestli je to nebezpečné, mě bylo řečeno, že je to podkožní nádor, který ale není životu nebezpečný, spíš jdo o estetično, a vzhledem k tomu,že mám chlupáče a není to vidět, tak mi to nevadí, ale kontroluju to pořád, kdyby se to začalo zvětšovat, asi bych se přiklonila i k operaci..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.