Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejdřív jsem si všiml že si pořád drbe hlavu a hlavně kolem uší. Pak jsem si všiml že má dost tvrdé tváře, směrem jakoby k uším. Navštívili jsme veterináře a ten mu dal nějaké kapky, které jsme kapali asi 4x denně do každého ucha. Nyní už se tolik nedrbe, ale tváře jsou pořád stejně tvrdé, nesetkal se někdo s něčím podobným? Měl jsem taky podezření na svrab, ale jsou to defakto jen ty tváře a jinam se to nerozšiřuje.
Když on to cestování špatně nese. Tento veterinář byl místní a další je 20 km daleko. Už jsme takto o jednoho kocoura přišli, když jsme ho tam vezli, tak celou cestu tam i zpátky řičel a po druhé cestě se sbalil a odstěhoval na druhý konec vesnice a už se u nás neukázal. Oni bohužel nepochopí že je to pro jejich dobro
Kupte mu na uklidnění CALMING - je to přírodní preparát na uklidnění psů a koček a odvezte ho k veterináři,Nevím jestli jste někdy měl zánět obličejových dutin,šíleně to bolí,a pokud to má plné hnisu,nevím,jestli vám vydrží...
Přesně tak, transport je menší zlo než nechat to tak. Váš bližší veterináš vám nepomohl a samo se to nezpraví...ani po internetu kocoura nikdo nevyléčí a já na vašem místě bych byla na jiné veterině už dávno. To, že Vám kocour v autě umřel zřejmě nebylo způsobené autem, nechci být zlá, ale zřejmě jste také příliš dlouho váhali a vezli jste ho už pozdě.
doplněno 07.03.14 12:34:*veterinář
Nám kocour v autě naštěstí neumřel, asi jste si to špatně přečetl. Já jen psal, že předešlý kocour cestování špatně nesl a když se to opakovalo podruhý tak kocour po návratu domů sbalil kufry a odstěhoval se někam do sousedství. Packu jsme tenkrát úspěšně přeléčili, ale asi ho tím i dost naštvali...Zítra Honzu(kocoura) naložím a odvezu na město, tam snad budou vědět co s těmi tvářemi dělat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.