Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe zabezpečit psa na zahradě

Od: rostin* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, jak nejlépe zabezpečit zahradu, kde budu mít volně puštěného psa (štěně). Plot je samozřejmostí, ale jde mi o zabezpečení přístupu cizím osobám popřípadě, kdyby mi psa někdo chtěl ukrást. Mám totiž barák vedle "divných" lidí (nepřizpůsobivých) ...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

2x

Napadá mě pouze natažené ostnantých drátů nad plot,

rostin*
hodnocení

Souhlasím s Vámi, ale ještě lepe by byl žiletkový drát, ale to by nepřošlo u ochranců liských práv :)

nutt*
hodnocení

0x
Dobrý den,
štěně bych nechával přes noc v domě a pres den na zahradě pod dohledem. Až povyroste tak přes noc nejlépe do kotce pokud máte a zamknout zámkem. V dospělosti se už ubrani. Proti útěku psa je nejlepší výchova a proti krádeži štěně přes noc schovávat.
Hezký den NutT

hodnocení

0x

,Já myslím koupit si třeba dobrmana a vycvičit ho a nemusíte hlídat vy psa,ale pes vás,,pokud si koupíte psa ,který zloděje ještě vítá,,tak to je zbytečná investice Pes se vám na zahradě umaže a vy budete nucena ho stále koupat? Záleží,proč vlastně psa chcete,, Lidi si koupí Labradora a takový pes je k ničemu ,,je to klidný pes a vítací. Ale pochopitelně je užitečný v něčem jiném.

susenka*
hodnocení

0x

Co máte za rasu?

rostin*
hodnocení

CSV-čko :) Mám sicena zahradě postavený kotec, ale ani za nic tam nechce být a šíleně vyvádí :( Navic se nám jednou stalo, že když byl zavřený v kotci, tak nám pod plotem podlezlo děcko čmoudů a kdybych to neviděli tak bůh ví jak by to dopadlo ... Oni jsou takový divný! Kdybych mohl tak do toho plotu pošlu 220 V!

CSV-čko,,,,,,,co je to za rasu?

hujer123*

Československý vlčák

k2

Vazne minenou radu o ostnatem dratu "zahrajete do autu", do plotu byste nejradeji poustel proud, pritom "plot" jde podlezt...

Ja teda nevim, ale nebylo by lespi s ochranou zacit u plotu, ktery nejde podlezt?

hodnocení

0x

Dobrý den. Pes musí být od mala na cvičáku a učit ho. Jak má pes hlídat Váš dům, když může kdokoliv podlézt plot a něco mu dát do kotce, kde bude zavřený? (Hodně případů, kdy štěně, pes bylo ukradeno ze zamčeného kotce, nebo otráveno.)

Musíte brát skutečnost, jaká je a co můžete udělat. První je zabezpečit plot kolem celého domu. To znamená i pod bránou, nesmí být místo, kudy se na pozemek dostane jiné zvíře, nebo člověk. Plot musí být dostatečně vysoký, aby byl zajištěn pes proti útěku i vstup cizích lidí na pozemek. Na plot dejte označení pozor pes. Psa nechte pojistit, za rok je to pakatel, proti tomu, když někoho napadne, nebo pokouše.( Všechno se může stát.) Pes musí mít volnost po celém pozemku, jinak nebude dobrý hlídač.

Nevím, jak velký máte pozemek, také ho můžete zabezpečit světelným čidlem, které se nastaví na úroveň člověka, okamžitě se rozsvítí světlo, jakmile někdo vstoupí do zorného pole světla. Malé štěně musíte chránit Vy. Jen můj názor. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]