Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Soused včera zemřel a v domě již nikdo není, ale zůstalo po něm doma asi 5 opuštěných psů.
Žena a syn na ty psy kašlou. Mám zavolat městskou policii, aby to nějak řešila?
Jinak tam pojdou hlady...
Jak to dopadlo? Zkuste zavolat dogpoint. dog-point.cz Jinak bych chtěla napsat (netýká se to Vás) že xxx lidí zde píše jak zachránit psy, ale pak už nic neudělá. Má na to žaludek. Ví o tom, píší o tom, ale skutek utek. Není problém si na netu najít číslo třeba SvS a zavolat. Protože jestli psům zemřel majitel a nemají co pít a jíst tak je to jejich práce, (ale musí se trochu buzerovat) Nebo Obecní úřad, to už je jedno. Doufám že tu nebudou reakce typu "můj pes taky nemá co žrát, zavolám SvS a ti mi ho budou živit".
zdravím všechny milovníky psů. Právě se to dnes hodí na tuto otázku. V týdnu jsem se stavovala na státní policií neboť vím o strádajících psech u naší menšiny, jezdím kolem jejich chátrajících dvou domú a mezi haraburdím běhají psi a štěnata.Vrata žádná a tuhle jsem málem jednoha malého pejska zajela. no to by bylo něco na mne. Tak na státní mne odeslali na městkou , přesto že to spadá do jejich rajonu. Tak ráno jsem se tam vypravila a byla jsem uspěšná. naložili mne do auta a já tam s nimi jela. Měli respekt , psum prý zlepší podmínky , zavřou vrata která byla za bordelem. Psi některé donesou do utulku a oni to přijdou za týden zkontrolovat.Bodou chtít vidět očkovací prukaz, musí tam mít vodu no uvidíme . Jeden poliš mi bude volat jak se to vyvíjí. tak mám dobrý pocit že jsem udělala správnou věc... KOrina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.