Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se můj králík kouše?

Od: pavča* odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat,proč si můj zakrslý králík neustále rozhryzává kůži pod krkem? Je to nějaká nemoc? Bylo mi řečeno,že se tam škrábne,pak ho to svědí a tak si to rozkouše.Prosím poraďte...

Předem dík Pavča

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Mohl by mít blechy, nebo by se mohlo jednat o jiné parazity. Kde ho máš a jak často mu čistíš kotec?

Hezký den.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
s tímhle zkušenost nemám bohužel...ale já bych řekla,že může mít nějaký druh ekzému...nebo něco takového...náš ,,spratek"to nedělá :)pappa sépi

skipinka
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, tak tenhle problém máme taky. Jezdili jsme s králíkem k doktorovi 1,5 roku a teď není sice pořád klid, ale máme už hodně veliký přestávky. Vždycky byl vylízaný a vykousaný až do krve. Jediné co mu pomáhalo je potírání ušníma kapkama: CHRONICIN. Hodně zdaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]