Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hmyz ve sklepě

Od: juraa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevím jak ho mám popsat ale zkrátka se nám ve sklepě od minulého léta vyskytují svinky a ješte jeden druh hmyzu kterej nevím co je zač (foto) vylézá tam z různých spár a mám strach aby se nerozšířil dál po domě. Nevíte někdo co je to zač a jak se toho zbavit? (Na přiložené fotce je to to svinuté zvíře né ten pavouk :D )

Hmyz ve sklepě

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to jedna z mnoha druhů mnohonožek. Neškodí.

duha*
hodnocení

0x

jestli se chcete toho zbavit a je možné řádně uzavřít sklep vemte sirné knoty nebo sirnou svíčku a zbavíte se i plísně ale jak říkám sklep se musí dát řádně zavřít

juraa*
hodnocení

Bohužel místo kde se mnohonožky nachází se uzavřít nedá protože je to v části pod schodama kde jsou dveře do jednotlivých sklepů. Také jsem přemýšlel že díry ze kterých vylízají jednoduše ,,zacpu pomocí silikonu, ale nejsem si jistý jestli je to zcela dobrý nápad aby si neudělali cestu jinam (jedna sklepní místnost je upravená na obyvatelnou a zatím jsem tam mnohonožky naštěstí nenalezl).

lidus*
hodnocení

0x

Já vím, že jsem vrahoun ale co vymysleli různé postřiky, nemám problém, jak se někde nějaká potvora ukáže, vše vystříkám a pak smetu mrtvolky.

raadek*
Tihle tvorové žijí na vlhkých a tmavých místech takže se do bytu dostanou jen omylem. Buďte rád, že vlhko nemají rádi mravenci.

juraa*
hodnocení

Ano, také se to od prvního objevení snažím čímsi stříkat ale zatím stále potkávám nové mrtvolky což znamená že sice zemřou ale stále se rodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sirné knoty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]