Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Copak je to za rasu? :-)

Od: saia odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidi, neví náhodou někdo, co by tenhle malý psík mohl být za rasu? :-D
Moc děkuji za odpovědi, hezký den. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

manasek*
hodnocení

3x

Teacup poodle. Ale jak již bylo zmíněno, je to víceméně vyrobené plemeno tak, aby bylo co nejroztomilejší, co nejmenší, ale na nemocech nikomu nezáleželo.

hodnocení

2x

Takové miniatury začali vyrábět Japonci. Doslova vyrábět. Takové štěňátko představuje dost velké jmění. A nikde není záruka, že bude zdravé a že se vaším nejlepším kamarádm nestane veterinář. Veterinář, s velkými částkami za každou návštěvu. ;)

saia
22.02.14 15:59
hodnocení

?

Copak je to za rasu? :-)

Já nejsem moc velký "psoznalec", ale připadá mi to plyšově.

bohemica*

Jedná se o plemeno tzv. "psí hobit". Nebo prostě kripl vytvořený pro takové zájemce, jako jste Vy!

Když je poptávka, nabídka se přizpůsobí a množitelé vyrobí téměř na míru a ten "produkt "psí mrzáček" , kterého si koupíte za nemalou částku bude živit z vašich peněz veterináře svými chorobami (vrozenými nebo získanými), krmiváře (granule pro "citlivé minimimi"...), výrobce pidipelíšků, oblečíčků, minikrabiček na transport atd...

Byznys jen pokvete na rozdíl od toho psího chudáka a Vašeho konta.

haninka*
hodnocení

0x

Myslím, že na této fotce zapracoval i fotoshop.

saia
hodnocení

Moc děkuji všem, už jsem to zkoumala, e to opravdu teacup poodle, není to photoshop, ani plyšový pejsek. :)

cumanelka*
hodnocení

0x

Je hodně podobný pudlíkovi :)

ria*
hodnocení

0x

Vypadá trošku jako palácový psík.. Je to štěník, ti jsou roztomilí a maličcí všechn i:) i náš byl takhle ve dvou měsících tak akorát do ruky, kudrnatý, a teď má dlouhou rovnou srst..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]