Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 kočky se najednou spolu perou - co se stalo

Od: mufa* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit - máme doma dvě kočky, které spolu po dva roky soužily víceméně bez problémů ; teď se nám však stalo, že jedna utekla z bytu,aniž bychom si toho všimli, a tak strávila asi 30 minut mimo byt...když jsme ji přinesli zpátky, tak ji ta druhá začala pronásledovat a napadat...rozděli jsme je do různých pokojů, ale takhle to nemůžeme dělat pořád...:(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

1x
Dle mého názoru přinesla ta kočka co utekla z venku cizí pach a ta druhá to cítí a bere ji jako vetřelce,zkuste obě kočky vykoupat snad to pomůže
al bunda*

Stačí přenést čistýma rukama pach staré kočky na novou kočku a zpět - střídavě hladit obě kočky. Koupání je brutální... :-D

my*

ses zbláznil? máš kočku? prej koupat... omg :)

macka80*
Kočka se dá normálně koupat nevím co by mělo být za problém ale každopádně souhlasím že cokoliv jiného jak dokázat to samé je lepší
my*

kočka se dá normálně koupat? já snad špatně slyším... kočka se od přírody čistí sama, jakejkoli zásah člověka je nepřirozenej, to je jako když dávaj lidi opicím kouřit cigarety... *bzum*

al bunda*

Naprosto souhlasím. Koupat kočky je naprosto nepřirozené.

al bunda*
hodnocení

0x

Tak je nechejte spolu a jenom dohlídněte, aby si neublížily. Musí se dohodnout, kdo je šéf, pak bude klid. Nemyslím, že by se "rvaly" dlouho.
Hezký den.

macach*
hodnocení

0x

KOUPAT NEEEE!

já jsem se snažila jednou vykoupat mého kocoura , stačila jsem ho namočit, pak se drápal ven, počkrabal mi ruce a břicho až do krve a pak běhal nasáklej vodou po bytě a nemohli jsme ho chytit.Týden mě nechtěl ani vidět :)

2 kočky se najednou spolu perou - co se stalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]