Nejste přihlášen/a.
Můj králíček Laura zvedá o přemístuje zácho zubama nevím co s ním (neddělá to pořád) . Máma říká že si bestak chce stavět hnízdo a že bude mít mladý ale já myslím že je to blbost když se narodila v Prosinci 2013... Leda že by nám dali falešné doklady... Prosím poradte proč to dělá? (tet to právě dělá)...
Ahoj.chodi ti na tenzachod?.svemu kralickovi jsem nakonec vyndala, a chodil mi proste curat do rohu.nechodil mi na zachod a taky to premistoval, delal to i s peliskem, radeji lezel v hoblinach.uvidis casem.
doplněno 22.02.14 12:22:Mas kralicka chvili, casem si rozmysli co se mu kde libi. Znas tuhle internetovou stranku? Je tam hodne dobrych rad...
Hetty, chodí do toho záchůdku čurat a kakat nebo v něm stále spinká?
doplněno 22.02.14 11:56:Pokus se mu dát to wc do jiného rohu. Všechno mu přestavěj. Uvidíme.
Spinká v domečku a čůrat a kakat tam chodí ... asle někdy si taky zajde jinam
Ale většinou do toho záchůdku..
vzdyt je to jeste maly kralicek, hraje si s vecma, zkousi co se s cim da delat
mne to obcas dela i jeden starsi samecek nekdy mi vyhrabe podestylku, jindy prevraci misky kdyz hleda neco lepsiho k snedku
hnizda si kralicci stavi ze sena, nosila by v zubech seno a v jednom rozku klece by stavela hnizdo, muze to casem delat aniz by cekala mlade (falešná březost)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.