Nejste přihlášen/a.
Mám asi 1,5letou fenku z útulku. Je u nás týden, je učenlivá a veselá, ale bere do tlamy každou hnusotu, kterou najde v dosahu. Hrála jsem si s ní a přetahovali jsme se o kus hadru. Ona se tak rozdovádila, že kousek (asi jako kapesník) utrhla a sežrala dřív, než jsem mohla zasáhnout. Co mám dělat? Neublíží jí to?
S nejvetsi pravdepodobnosti to projde strevy bez problemu, ale latka muze i zpusobit ucpani nebo zauzleni strev, takze bych doporucila fenku sledovat a kdyby nahodou prestala kadit, objevilo se zvraceni, bolesti bricha nebo jinak ji viditelne nebylo dobre, tak je potreba co nejdriv k veterinari. Ale neni treba se zbytecne stresovat, nejspis se hadr zas brzy objevi
Moje Dorka, když byla v pubertě, pořád přidřepávala, jakože bude kakat. Kouknu a vidím, ze zadečku něco vyčuhuje. Popadla jsem to a táhám a táhám a táhám. Byl to obvaz, přes půl metru dlouhý. Chvilku se mi zvedal žaludek.
Přesně jak píše Babkazov. Taková psí popelnice dokáže pozřít cokoliv.
Jednou při procházce lezlo z našeho mahagonového jezevčíka cosi červeného. Manžel to hbitě přišlápl -a ona metrová červená stuha, kterou dcera předtím dlouho hledala.
Jindy nám zase ožral poupata z růží. Ty výměšky byly opravdu romantické.
Jednou zase do sebe vsoukal kapesník,pak ho vyzvrátil a nikde ani kousnutí. Naše spořivá tchyně ho vzala, vyprala a používala dál. **
Chtělo by to pejska odnaučit, aby nežral kde co a aby si od nikoho nic nebral. Ale není to snadné. Jaga.
mám jezevčíka takový hravý tele , jednou si hrál s plyšovým zvířátkem takovým způsobem že ho roztrhal a kusy sežral šlo hlavně o vatelín ,první co bylo nemohl na záchod,potom mu šíleně otekly uši a pak přišlo příšerný zvracení jezdily jsme na pohotovost veterinu každý den aby ho z toho dostaly sice léčba stála dost peněz ale dostal se z toho a dneska ho hlídáme na každém kroku a hlavně co žere takže pejska hlídejte jakmile se vám něco nebude zdát nečekejte a honem na veterinu hlavne sledujte hovínka jeslti jdou hadry ven
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.