Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomená špička na špičáku

Od: pataa odpovědí: 2 změna:

Co dělat se štěnětem, které má ulomenou špičku na špičáku a brání se, když mu chci otevřít tlamku? Zkouším nejdřív doteky na tlamu a pochvalu a pak dál, ae kouše mě, jsou mu tři měsíce a týden. Mám jít k veterináři aby zub vytrhl?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Někdy zlomená špička nevadí. Situace je vždy individuální. Zajdete k veterináři. Budete mít jistotu co a jak.

hodnocení

0x

Není třeba jít na veterinu. Je to mlíčňák a ten stejně vypadne. Pejska učte, že si musí nechat nakouknout do huby. V budoucnu bude potřeba mu v hubě něco zkontrolovat, vytáhnout z ní něco, co není k snědku, případně co ho zranilo. Do huby mu může nakukovat pán, ne všichni, kdo jdou okolo ;)

doplněno 15.02.14 07:07:

Do huby se dá nakouknout tak, že se položí ruka pod bradu, palec z jedné strany a prostředníček z protější strany se zazdola, mírným tlakem strčí za špičáky do huby. Dlaň udržuje hlavičku v klidu. Je to snadné. ;) Ale žádné váhání. Najít si slovo a při téhle manipulaci vždycky použít. Já používám Zuby! Ukaž zuby!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]