Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natural granule

Od: pataa odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, o žádných slabinách tohoto produktu nevím:) Vůbec bych neměla starost dát ho psovi, není to sice superprémiové krmivo, ale tety pes si na něj rychle zvykl a baští jako smyslů zbavený.Srst má hezkou, lesklou a bez šupin.Samozřejmě pes, né teta:)

doplněno 12.02.14 17:09:

Ano, babkazov má dobrou otázku:) teta má yorka. Takže pro yorka je to bezva.

hodnocení

0x

Pro jakou rasu to má být?

xixi*
hodnocení

0x

Nejsou nejhorší, taková zlatá střední, ale za tu cenu by se dalo už uvažovat i o vyšší třídě. Jak velký bude pes v dospělosti?

pata
hodnocení

JRT - 5-7 kg

micinka123*
hodnocení

0x

Nejsou špatné :) Klidně je můžete kupovat. Chtěla jsem to kupovat kočce, ale nakonec jsem se rozhodla do Brit Care... ;)

hodnocení

0x

pata, omlouvám se, já se přidám se svou otázkou. Co říkáte na K-9? Odcházíme od Royal a hledáme něco nového pro jorkinku, bez tělesných aktivit, 9 let. Majitel obchodu, který nám je vozil, nám nabídl prý rovnocenou kvalitu. Jaké máte zkušenosti?

pataa
hodnocení

Babkazov - Podobné jak RC, já bych je nebral. Když máte Jorkšíra můžete vyzkoušet i dražší a kvalitnější Jork toho moc nesežere.. Takže např. Barking heads, Artemis - to jsou ty nejdražší.. pak třeba TOTW, Marp, Essentials.. nebo pak třeba Brit care nebo bezobilnou Acanu.. takže tak s těchto byste si mohla vybrat a myslím si, že jsou kvalitní

tarantel*
hodnocení

0x

Na prvním místě ve složení je masová moučka, následuje rýže. Tedy je to předražený šrot. Ve stejné cenové relaci seženete lepší. Totéž K-9.

doplněno 13.02.14 16:17:

Pardon, koukla jsem jen na první odkaz. Ty druhé granule ujdou:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]