Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes nás nepoznává!

Od: boby* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste někdy neměli něco podobného se psem.. Začalo mu to včera ráno, přišla jsem za ním a on mě očichával a koukal na mě jako kdyby nevěděl kdo jsem ani na své jméno neslyší, nepoznává nikoho, když se ho dotkneme tak vrčí, ale asi tak za 30 minut je zase v pohodě, směje se, poznává nás, slyší na jméno, ale pak se mu to stane zase.. Nevím o ničem co by se mu mohlo stát, četla jsem že se to děje u epilepsie, otravy nebo vztekliny, ale nemá žádné příznaky, moc děkuji za odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

micinka123*
hodnocení

2x

A co tak radši zavolat veterináři? Kdyby se to stalo mě, tak to už dávno udělám. *nevi* Jinak vážně nevím co se to s ním děje...

hodnocení

2x

Boby, prosím vás, až zjistíte, co se stalo, napište. Můžeme se s tímto setkat všichni a je dobře vědět.

micinka123*

Souhlasím ;)

doplněno 12.02.14 12:37:

A nemusí to být pouze u psů, ale i např. u koček nebo i u jiných domácích zvířat. *palec*

hodnocení

0x

Jaká je to rasa? Jak je starý? Vidí dobře?

boby*
hodnocení

Je to špic, je mu 9 let, a nevím jestli vidí, ale myslím že jo, normálně reaguje.

hodnocení

0x
Pokud neni hodne stary,coz by byl rekneme normalni stav,tak bude mit evidentne epilepsii.Priznaky tomu odpovidaji.Veterinar Vam napise leky,ktere by toto mely zmirnit.Ovsem,trosku vic bude pospavat,jinak to smrtelne neni,nebojte*hej*
boby*
hodnocení

nevím je mu 9 a stalo se mu to opravdu z ničeho nic, ale u epilepsie by musel mít nějaké záchvaty nebo pěnu u pusy, jsme většinu času s ním, nic takového jsme nepozorovali

micinka123*
hodnocení

0x

Tenhle článek by Vás mohl zajímat *jasne* Ať je pejsek co nejdříve v pohodě. Co to máte vlastně za rasu? *hi*

boby*
hodnocení

Děkuji, už jsem toto četla a je to špic, odpoledne zavolám veterináře, už se na to nemohu dívat, teď ráno jsem s ním šla ven a poprvé v životě jsem se ho bála, koukal na mě, jak kdyby jsme se viděli poprvé.

maia
hodnocení

0x

To nám přensně dělá pejsek po epileptickém záchvatu - ty můžou být různě silné, ani si toho nemusíte všimnout, náš je má teda festovní. Po záchvatu na mě kouká jako z jara, štěká a někdy přede mnou i utíká.Pokud to má častěji, jak jednou za měsíc, bude o chtít léky - ale nejdřív určitě veta.

boby*
hodnocení

Achjo, dobře děkuji.. určitě zavolám veterináře :(

maia

nerada bych zase strašila, náš se už krásně naučil rozpoznat, když to na něj jde, vynutí si jít ven, vyvenčí se, vyzvrací se a zase rychle domů na postel, aby prožil záchvat v měkoučku, pak je chvíli dezorientovaný, doslova úplně měkoučký, padá, nikoho nepoznává ( jedná se o labradora), a po pár minutách je zase jako rybička.. Ze začátku to bylo mnohem, mnohem horší, naštěstí si drží 1 záchvat za 2-3 měsíce (ťuk ťuk) Držím palce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]