Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka se motá

Od: pokopeli odpovědí: 8 změna:

Kočka přišla k večeru domu jakoby ´vysílená po dlouhé tůře, po třech hodinách ležení se motá, neudrží rovnováhu, padá a trochu i zvrací, jinak nic viditelného, žádný šrám. na pohotovosti , řekli, že to může být jen vysílení nebo i něco vážnějšího, ale že nemají prostředky k vyšetření. musíme vydržet do rána. nemáte někdo radu ...? diky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak co kočička? Vydržela do rána? Tipla bych si to na otravu, když si s tím nevěděli rady na pohotovosti, chtělo to vzít kočičku hned jinam! :(

doplněno 11.02.14 09:26: Takže asi vážně otrava, to je mi lito :( Určitě dejte vědět jak to dopadlo, držím kočičce palce!
doplněno 12.02.14 11:03:

:( To je mi líto.. Doufám, že nemáte v okolí traviče tak, jak píše Martina.. Dost lidí dává do kůlen jed na krysy a kočiny vlezou všude..kdo ví, co kde chuděra snědla :(

pokopeli
hodnocení

no, zatím žijeme , asi ve 4h, byla ještě horší , takže jsme ještě vyčenichali nonstop veterinu s možností hospitalizace , tak tam teď je na kapačkách, tak uvidíme, nevypadala dobře, podle krve zřejmě přiotrávená, možná fridexem , který jim prý chutná , protože je sladký, tak možná někomu někde něco vyteklo ... ach jo ...

pokopeli
hodnocení

no , takže už je jí dobře - jdu pohřbívat ... - po druhé za rok ... jo, byla to otrava ...

martinaa*

Pokopeli, to je mi moc líto:(, ale osobně nevěřím na náhody. Poptejte se v okolí, jestli vám tam neřádí nějaký travičský dement.

tarantel*

Je mi moc líto, že jste přišli o kočičku. U nás v okolí zas někdo tráví psy. Jsou to nervy...

miklous*
To je mi moc líto. Držela jsem čičině málo pěsti. ;-(

jezebelll*
hodnocení

0x

My něco podobného měli nedávno,veterinář ji přispal a řekl,že to vypadá na špatné odčervení,že můžou mít toxický šok. Dal jí tabletky na odčervení (nějaké lepší) a číča je v pohodě :)

micinka123*

Nám taky kdysi otrávili pejska. *plac* Nakonec se ukázalo, že to způsobil nějaký chlap, který neměl rád psíky a dávala jim přes plot nějaké otrávené jídlo. Veterinář to sám potvrdil. :( Na světě je tolik debi*ů, nejraději bych je já sama otrávila nějakým silným jedem. *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]