Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na narozeniny

Od: dedegadlin odpovědí: 2 změna:
Dobrý den... Vlastně noc...zrovna teď je 0:00 a já mám dnes narozeniny. Strašně bych si přála andulku... Ale mamka mi ji nechce dovolit. Nevím co mám dělat. Přeju si ji už asi třetím rokem a mamka pořád nic. Když se ji zmíním o tom že bych chtěla andulku tak mě ignoruje. Je mi dneska 14let a známky mám dobré i na výzo jsem měla vyznamenání. Prosím poraďte jak ji mám přemluvit. Předem díky...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sice nedám přímou radu ale i tak, možná by mamka přistoupila spíš na křečka nebo něco podobného...

Andulka není jednak nejmazlivější tvor ale hlavně umí dělat velký kravál a to je v noci třeba v paneláku hotové peklo...

Takový křeček, potkan...to je něco úplně jiného, teoreticky mazlivé, dá se to částečně naučit na noční spánek a snad i na údržbu jsou tak trochu praktičtější...

Ale peří nemá a lítat neumí, tedy umí ale ne moc vysoko...

Je otázka jak moc je zájem o myšovitého hlodavce... nicméně je to hlavně o té praktické stránce...

Přeji hodně štěstí v přesvědčování...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejdříve gratulace k narozeninám. Maminka má asi nějaký důvod, proč tu andulku doma nechce. Nemáte už doma více zvířátek? Nemá někdo alergii na ptactvo? Nějaké vysvětlení přeci musela maminka říci. Zkuste třeba navrhnout, že si finančně na andulku přispějete (i na krmivo) a že se o ni budete starat.

Tak, snad se to přesvědčování podaří. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]