Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná někdo tohoto broučka?

Od: kripnerova* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,nemám foto,nám slabý foťák v mobilu, ale jedná se čerohnědého tvrdého broučka s křídly, asi 2 mm velkého, tedy leze i létá, ale jen za tmy, k televizi,lustru nebo k lampičce, ráno jej najdu na parapetu okna nebo i mezi, tam bývá živý, na parapetu je většinou mrtvý. Nevím, odkud vylézá,žádné hnízdo jsem v bytě nenašla,v potravinách není, vše jsem prohledala a vystříkala biloitem, z květin také není, koupila jsem ty lepící žluté štítky a postřik na kytky Fast, v hlíně nic není,bojím se i zalévat, na terčíky se chtili jen 3 za 3 týdny, tam chyba asi nebude. Stále vystříkávám-ob dva dny různýmy Repelenty a Biolity na lezoucí i létající hmyz.Asi 5 chcíplých jsem si schovala pro případnou dezinsekci, ale obešla jsem sousedy, jestli něco podobného nemají, prý ne. Mám tu samé Savo, různé odpuzovače s feromony, vždycky je tak 14 dní klid a pak se zase někde objeví. Nesetkal se s tím někdo? Prosím poraďte, děkuji moc Kripnerová.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

2x

Ze by tento - desinsekta.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]