Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuju vašu radu. Je mi 14.5 roku a bydlíme v bytě. Já si už dlouho moc moc přeju pejska. Jorkšíra. Ale rodiče mi ho nechcou dovolit kvuli tomu že bydlíme v bytě. Poradte mi neco at zmeni nazor... Moc vás prosííím pejsek by mi moc psychicky pomohl
Tak ještě něco o sobě napiš proč myslíš,že ti pejsek psychicky pomůže.Uvědom si ,že pejsek není na pár dnů ,ale na hodně let.Tak něco písni a uvidíme co vymyslíme.
Taky jsem si hrozně dlouho přála pejska a také jorkšíra. Mamina mi ho dlouhou dobu nechtěla dovolit, protože bydlíme v malinkém bytě, ložnice, obývák a kuchyň jen tyto místnůstky, takže byl problém. Jednou jsem k nám domů přivedla kamarádku s jejím pejsem - jorkšírkem a mamka z něj byla hrozně nadšená, pak už jen chvíli přemlouvání a jeli jsme pro něj. Naučili jsme ho chodit doma čůrat na tácek , takže není ani problém s venčením z nutnosti. HOdně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.