Ahoj,zrovna jsem to řešila s veterinářem,já mám labradora a nemám ji prý dávat vůbec žádné vitamíny pouze pestrou stravu a nepřekrmovat,je důležité dát pozor na vitamín e sice by fena měla víc štěňat ale hrozilo by to císařem takže bacha.Jinak mi po porodu půjdem injekci(zřejmě vitamíny)
martina30*
Ty injekce určitě budeš muset platit,ale záleží na tobě.Feně stačí po poradu pokud nemá komplikace.Silné vývary z masa a doplněk nějaké vitamíny.Co se týče více štěnat tak se to odvíjí od nakrytí a překrytí.Pokud více překrýváš může být hodně štěnat až 12 a záleží kdy jsi na kryla.Já měla štěstí vždy bylo jen 7 a stačilo to feně,aby to uživila.
macka80*
Vím že je budu muset zaplatit ale udělala jsem to i po prvních štěňatech protože fenka vypadala fakt hrozně(hubená,ošklivá srst atd.) Nevím co přesně ta injekce obsahuje a doporučil nám ji i chovatel.Jinak všechy info mám opravdu od veterináře a jsou čerstvý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.