Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kotě z útulku má tuto "vyrážku". Nechce se mi chodit kvůli tomu k vetovi, když se to bude dát určitě zlikvidovat nějakou mastičkou nebo pudrem z lékány. Ale nevím jakou. Poradíte? Dík
doplněno 26.01.14 13:49:Jinak žádný svrab v uších ani nic jiného nemá.
Kočičí akné. Dle mé tchýně (30 let v organizovaném chovu a desítky odchovů) pomáhají masti antibiotické a antimykotické. Nejspíš i nějaké antiseptikum. Jestli je to z plastových misek netuším, mám jen nerezové, keramické a skleněné a kocourovi se to občas udělá také (ne tak moc) kočce vůbec. Podívejte se, jestli doma máte Framykoin, Canesten, Betadine a něčím to kočce napatlejte.
Radim jako laik, mela jsem kralicka, kteremu se udelala vyrazka na zadech a vypadaly mu chlupy.mel zarudlou flekatou kuzi s pupinky.namazala jsem mu to gencianovou violeti /fialova vodicka z lekarny/ no a pak jsem to taky zkousela mazat hermankovou masti, mozna ale mas lepsi dojit k veterinari, aby se to nerozlezlo.nema to jen nejaky bolacek, rozskrabany?
Dobré ráno. Ta vyrážka vypadá škaredě. Já být Vámi, tak bych opravdu raději zašla k veterináři. Ten se na to podívá, řekne Vám co to je a určitě Vám předepíše nějakou mastičku nebo vodičku.
Díky. To je to, že když přijdu na veterinu tak vet. řekne že je to dermatoza ap. a stejně je to na pytel. Těch diskuzí co jsem přečetla bych neposčítala, do tolika ani neumím Někaká paní zkoušela zředěnou francovku 1:100 a prý to funguje, vyzkoušíme, uvidíme.
Asi 1:10, jinak by to nemělo smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.