Nejste přihlášen/a.
Mám problém moc bych chtěla zvířátko... ![]()
Mám docela hezké vysvědčení (vyznamenání) ale rodiče ke zvířátku přemlouvám strašně dlouho na Vánoce 2012 jsem konečně dostala křečka vzorně jsem se starala ale o prázdninách (letních ) mi zemřel od té doby rodiče přemlouvám ale pořád nic...
Doufám že si to rozmyslí moc bych chtěla Teddy králíčka nebo morče moc dobře vím že o peníze našim nejde . Mamka se pořád vymlouvá že ona taky prosila když byla malá.Jenže já jí pořád říkám že ona bydlela na vesnici a měla kolem sebe plno zvířat - nemám pravdu?
Poslední dobou dělám vše co se ode mě očekává vysávám, umívám nádobí , uklízím i věci po mém bratrovi tak doufám že si to mamka rozmyslí ale jestli ne tak nemám potuchy co budu dělat...
![]()
I když píšeš, že ses o křečka starala vzorně, na další zvířátko už třeba nebudeš mít tolik času. Podle stylu psaní tipuju, že jsi ještě na základní škole, ale co až skončíš devátou třídu a půjdeš na střední a třeba i na internát? Potom se domů dostaneš tak o víkendu a o křečka se stejně budou muset starat rodiče. Je to i závazek, že třeba nebudete moct jet jen tak nějam na dovolenou, protože by prostě zvířátko strádalo a musel by tam někdo další chodit a dávat mu krmení. Je to složité, ale zkus na to nahlížet i z té druhé stránky. Zdraví P
Neber to jako návod..
Rodiče prostě z principu nechtějí zvíře - my se sestrou jsme jako děti prostě zvíře koupily, přinesly, doma jsme řekly, že jsme to zachránily od nějakých lidí, co to chtěli zabít, nebo mu ublížit a měly jsme křečky, potkany, myši, králíka, psy i kočky..
:D a pokud chceš hlodavce, určitě doporučuji potkana!
Nedopadne to potom úplně stejně jako tady? poradte.cz/...
doplněno 26.01.14 11:13:Nebo tady poradte.cz/...
Jsem teprve v šestce a myslím že tak to určitě nedopadne že bych se chtěla zvířátka zbavit... až půjdu na střední tak se to nějak vyřeší ale zatím času dost... ![]()
"se to nějak vyřeší"... to je skvělé, protože na internát nemůže a rodiče se o něj asi starat nechtějí.
Počkej, až budeš dospělá, žít ve svém - pak si pořiď zvíře jaké chceš.
Špatně si mě pochopila já to nemyslela tak že bych to zvíře nechala na krku našim mám zvířata fakt ráda a až bych byla starší určitě bych to s tím zvířetem nějak vyřešila... třeba bych ho mohla někomu darovat někomu koho dobře znám ale jak říkám je mi teprve 11 ( v květnu 12) tak mám na tenhle problém spoustu času...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.