Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povislá prsíčka u kočky

Od: decoyx odpovědí: 6 změna:

Zdravím mám kočičku z utulku a ona má nějaké povislé prsíčka u zadních nožek..Nevím co to je ale straší mě to jestli to není nějaký nádor nebo co ..:( Mohli byste mi poradit co to je? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wanesa*
hodnocení

1x

Nebojte se,je to naprosto normální,má to skoro každá kočka.já mám dvě štíhlé orientálky a mají to obě,kocour i kočička.Obě jsou dost akční,lítají a mají to stejně jako kočka mé dcery-britka,která jenom celý dny spí..Ale když kocourka takhle natáhnu jako je to tady na obrázku,tak ten"klokaní vak"jak se tomu dost často říká neuvidíte:)

tady jsem našla článek o klokaním vaku u koček:

forum.kocky-online.cz/...

miklous*
hodnocení

0x
Osobně si myslím, že se prostě jedná o několikanásobnou maminku. Možná tam má pouze více tuku. Pohmatem zjistíte více, měkké a nebolestivé je dobré... :)

kami95
hodnocení

0x

Není to z toho, že kojila?

hodnocení

0x

Buď nedávno kojila, pak se to vstřebá a bříško se stáhne. To je velmi pravděpodobné. ;) Pak je ještě jedna možnost a to taková, že některé rasy, jejichž potomkem ona může být, mají takovou jako kožní řasu, která vypadá jako povislé bříško. Ale ta je proto, že kočka má dlouhé nohy, dokáže neskutečně vysoko vyskočit a kůže by jí to nedovolila. Nedovolila by jí se tak hodně natáhnout.

Povislá prsíčka u kočky
pb®

Je to tak, ale tu volnější kůži nemají jen některé rasy, ale všechny kočky, je to součást jejich anatomie. Akorát u chlupatějších plemen není tolik vidět, ale nahmatat lze vžy.

Pro zadavatelku: Nádor mléčné žlázy jsem měla u dvou koček. Ten nahmatáte jako tvrší bulku.

miriana

Krásná/ý kočanda, nebo kocourek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]