Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hotel pro malé pejsky

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

prosím o doporučení na spolehlivý hotel pro malé pejsky, gaučáky v Praze a okolí, kde máte dobrou zkušenost to, co jsem zatím viděla, byla doslova hrůza, děkuji za doporučení a kontakt

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cituska*
hodnocení

0x

Tady odkaz na jeden v Kladně: inzerce-psu.hafici.cz/...

astik
hodnocení

0x

Najít spolehlivý hotel je problém, já když jsem v Praze i okolí hledala, tak už po telefonu mě odradili - chovali se jako bych je obtěžovala... Takže nakonec můj pejsek zůstal u mamky, ale to byla jen krajní nouze - kvůli jejímu zdraví. Kamarádka je na tom stejně, nedůvěřuje takovému ubytování, proto si pejska pokaždé dává ke mně :) , i její kamarádi a další - na dlouhé povídání ..., takže mám doma skoro taky hotel :)) Je to velká zodpovědnost, ale i radost, když ty chlupáče má člověk rád. Není ve vašem okolí taky někdo takový? ;)

hankadvorakova
hodnocení

0x

psí hotel je na Vysočině - Ždar nas Sazavou, paní Linda Derežič
psí salon www.galibar.cz

je to ale vysočina no...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]