Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zbavit psa strachu z jiného psa?

Od: charagia odpovědí: 2 změna:
Dobrý den máme doma yorkšírského teriéra (9 let) a již od štěněcích let, trpí strachem z jiných psů. Podle jiných řad jsme zakoupili ještě jednoho yorkšírského teriéra, ale ten je velmi divoký a hravý. A zajímalo by mě zdá někdo neví co dělat za každou řadu budeme vděčný. Předem děkuji.
Jak zbavit psa strachu z jiného psa?
Jak zbavit psa strachu z jiného psa? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

3x

V 9 letech chcete něco řešit? Proč? Do teď to asi nevadilo. Nechte psa dál žít svůj život, bude kamarádit s novým psem. Ostatních se bude bát dál. Měli jste to řešit od štěněte, chodit neustále ven mezi psy, které znáte a víte, že nejsou agresivní. Venčit spolu, domluvte se v okolí a zkuste to, možná nějakého malého úspěchu dosáhnete, ale nečekejte v tomto věku zázrak.

bela*
hodnocení

2x

Toz ten muj kraken,je strasny machr za brankou,jak otevru branku uz je mi za ritou.K otazce,nechte ho uz byt,v 9 letech je tezke neco ucit.Kazdy pejsek je jiny.Pred moji Miskou jsem mela jeste jednu jorksirku a ta uz jako stenatko se nebala,byla velky kamarad se sousedovic labradorem.on si ji valel po trave,byla cela ozuzlana,ona po nem skakala,kousala ho do ocasu,honily se po dvore no bylo to krasny,ale kratky.Umrela v 7 mesicich.

Jak zbavit psa strachu z jiného psa? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]