Nejste přihlášen/a.
chtěla bych se zeptat, kolik a jak často se krmí štěně (zlatý retrír) od 8. měsíce... děkuji za odpověď...
Krmit 3 krát za den.Kolik je napsáno na granulích.Můžeš dávat piškoty s tvarohem,těstoviny,rýži(rýže je dobrá pokud má průjem),mrkev,jednou týdně vajíčko.Mléko nepodávat.Podívej se na Můjpes cz .Sousedka si tam obědnávala pro štěně zlatého retrívra Sanal jsou to vitamíny a já se k ní přidala a mohu říci ,že nejsou špatné,jinak tam máš tolik rad a všeho tak si počti.Mám chovnou stanici labradorů a 2Olet chovu psů tak pokud budeš něco potřebovat ráda poradím.Odkaz na stránky zatím nepošlu,ale pokud budu moci je sem vložit tak pak je sem dám.
moooooooooc ti děkuji martino30, hodně si mi pomohla... budeme mít zlatého retrívra a nemáme žádné zkušenosti s chovem, tak jsem se chtěla ujistit, jak to s tím krmivem opravdu je... děkuji moc...
P.S. s tím odkazem na ty stránky dej určitě vědět, bylo by to skvělé i pro ostatní, myslím, že by se to ocenilo
Odkaz klidně dám,ale jsou tam spíše fotečky,ale pokud si někdo nebude vědět rady ráda poradím,když jsem měla štanatka tak,když si někdo bral štěně dostal 3hodinové školení.Jinak jsem ti zapoměla ještě napsat,že můžeš i jednou týdně dávat kvasnice,ale pokud si obědnáš ty vitamíny tak je to tam obsaženo...www.sweb.cz/labradorr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.