Dobry den, chovamlaboratorni mys v terariu. Pitko mam kuličkove, a je zavěšeno drátkem přes okraj teraria. Nepada, ale kdyz do nej strcite tak se kýve a dela ramus. A presne to dela moje mys, strka do te plastove barevne "spojnice". Žizeň nema, a pitko normalne funguje. Proc to dela, vadi ji neco? Jak se to da odnaučit a co se s tim da delat? Diky vsem predem za odpoved.
... a poridit mysce kamaradku nebo aspon hracky, a taky se ji trosku venovat...
mysicka321
Kamaradku mela, jenze se porad rvaly, tak jsme ji daly pryc, akluka k ni davat nechci, co ja bych delala s malejma mysatkama... hracky tam ma vsechny mozny, ale nehraje si s nima. Mozna ten muj problem proste resit nejde
mysicka321
Prave ze pitko jinak pridelat nejde, vzdy se aspon minimalne kýve.
Nevadí jí nic, ani si nehraje. Je to myš. Dejte jí na noc vodu pryč, jestli vám vadí že rachotí v noci. Nebo kupte klec, tam napaječku přiděláte na pevno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.