Nejste přihlášen/a.
Mám dát štěněti tablety na odčervení Cestem nalačno nebo raději s jídlem? Kočce jsem dávala pastu Vitaminthe s jídlem, a často to pak vyzvracela, až jsem zjistila, že se má podávat v odstupu několika hodin od jídla, a v tom byl ten problém. Veterinář mě na to neupozornil.
Nevím jaké tablety přesně máte, ale v návodu Cestem Flavoured tablety pro velké psy se píše, že se tablety podávají přímo nebo v jídle. Hladovka před ani po podání prý není nutná.. Příbalový leták k tomu nemáte?
doplněno 14.01.14 08:18:Co já si vzpomínám, tak jsme nikdy u pejska dietu/hladovku před a ani po podání odčervovacích tablet neřešili. Když jsme si vzpomněli, prostě tabletu dostal.. Ze začátku jsme mu to balili do salámu apod.. a pak jsme přišli na to, že nejlepší je, když se bojí, že mu jídlo sežere kocour.. Hodíme kousek šunky, pes letí, aby předběhl kocoura a rychle to snědl..no až jsme jednou hodili tabletu.. on ji sežral stejně rychle jako tu šunku, vůbec si nevšiml, že to bylo něco jiného a koukal kdy "poletí" další :D :D Tak moc se bál, aby mu to kocour nesežral
Já bych to neřešila a prostě mu ji dala, ale pokud se bojíte, zavolejte na veterinu pro radu, to je to nejmenší
Dobrý den, můj pejsek vždy tabletku na odčervení vyplivl. Jediný způsob, jak ji do něho dostat byl ten, že jsem tabletku rozčtvrtil a kousky zamáčkl do salámu. Ovšem, pejsek to nesměl vidět, protože jinak salámek snědl a kousek tabletky zase vyplivl. Takže jsem musel střídat kousek salámku čistého s kouskem salámku s tabletkou. Z toho je vidět, že na lačno nebyla šance, ale naštěstí to nevadí. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.