Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čáp v zimě, přežije?

Od: viky® odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer, dnes v 9.00 hod. ráno jsem uviděla uprostřed louky postávajícího čápa.

Když jsme se vraceli stejnou cestou zpět přes Poděbrady, čáp stále byl na stejné louce, jen kus dál, než ráno.

I když se pohyboval, tak ale na zemi nic nehledal, domnívám se, zda někomu neuletěl a neztratil se. Foto je dost špatné, neměla

jsem sebou kvalitní fotoaparát.

Možná někomu chybí? Poradí někdo?

Co bude chudák jíst, když bude zima?

Viky

doplněno 04.01.14 23:02:

Vysvětlení pro všechny.

Rádce "Totak" poradil, že jsem měla kontaktovat záchrannou stanici pro zvířata.

Začala jsem hledat na netu, kde jsem našla " Zvíře v nouzi"

Tam je mapa, kde je vyznačená celá republika, záchranné stanice pro zvířata.

Když se najede myší na místo, kde postižené zvířátko je, tak se objeví nejbližší záchranná stanice a její telefonní

číslo a všechny informace k tomu.

Proto jsem tam ihned zavolala a dozvěděla jsem se, že je o čápa, který je volně v přírodě postaráno, sledují ho a nosí mu

pravidelně jídlo.

Protože jsem z Prahy, tak jsem nemohla čápa vidět dříve, dnes jsme jeli jinou cestou, než obvykle cestujeme.

Nechtěla jsem udávat přesné místo výskytu čápa, aby mu někdo schválně neublížil, když je tak chladno a on je na jednom

místě. Nyní se tam častěji podíváme, jak přežívá, napíši. Viky

Čáp v zimě, přežije?
Čáp v zimě, přežije? #2
Čáp v zimě, přežije? #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Chtělo to hned kontaktovat nějakou stanici ochrany zvířat. Ve volné přírodě nemá čáp šanci přežít naši zimu.
I když jsem v televizi slyšel zprávy o tom že ani všechny volavky ještě neodtáhly.
hodnocení

Dobrý večer, nevěděla jsem, kam volat.

Díky Vám , jsem na netu našla "Zvíře v nouzi", tyto stanice jsou na mapě označené a jsou tam telefonní čísla.

Nejblíže je záchranná stanice u místa, kde je čáp, vesnice Pátek.

Zavolala jsem tam. Čáp je tam už 14 dní a je pravidelně krmen, aby přežil.

Děkuji Všem Viky.

sebod*

No není tohle krásná zpráva? *palec*

laik*
Nejak to nechapu *ee* Myslel jsem, ze tazatelka objevila capa dnes rano, tak jak muze byt uz 14 dni v te zachranne stanici?
mahan

Já jsem to pochopila tak,že ten čáp je na té louce již 14dní a tam ho chodí krmit aby přežil.

hodnocení

"Mahan" Máte pravdu, je na té louce 14 dní. Viky

hodnocení

0x

makov.cz/... Vždycky, když tam nakouknete, je tam někdo jiný. Čápi, kačenky, labuť, volavka, srna.

hodnocení

0x

Taky jedna čápice, co neodlétá:

jihlava.idnes.cz/...

hodnocení

Dnes jsem se na pana čápa připravila.

Je nádherný, poblíž silnice má udělané i brouzdaliště, zrovna si dával odpolední menu, nějaké maso. Viky

Čáp v zimě, přežije? #4
Čáp v zimě, přežije? #5
Čáp v zimě, přežije? #6
Čáp v zimě, přežije? #7
Čáp v zimě, přežije? #8
laik*
Diky, ze nam prinasis nejnovejsi zpravy o tom capovi! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]