Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dnes v 9.00 hod. ráno jsem uviděla uprostřed louky postávajícího čápa.
Když jsme se vraceli stejnou cestou zpět přes Poděbrady, čáp stále byl na stejné louce, jen kus dál, než ráno.
I když se pohyboval, tak ale na zemi nic nehledal, domnívám se, zda někomu neuletěl a neztratil se. Foto je dost špatné, neměla
jsem sebou kvalitní fotoaparát.
Možná někomu chybí? Poradí někdo?
Co bude chudák jíst, když bude zima?
Viky
doplněno 04.01.14 23:02:Vysvětlení pro všechny.
Rádce "Totak" poradil, že jsem měla kontaktovat záchrannou stanici pro zvířata.
Začala jsem hledat na netu, kde jsem našla " Zvíře v nouzi"
Tam je mapa, kde je vyznačená celá republika, záchranné stanice pro zvířata.
Když se najede myší na místo, kde postižené zvířátko je, tak se objeví nejbližší záchranná stanice a její telefonní
číslo a všechny informace k tomu.
Proto jsem tam ihned zavolala a dozvěděla jsem se, že je o čápa, který je volně v přírodě postaráno, sledují ho a nosí mu
pravidelně jídlo.
Protože jsem z Prahy, tak jsem nemohla čápa vidět dříve, dnes jsme jeli jinou cestou, než obvykle cestujeme.
Nechtěla jsem udávat přesné místo výskytu čápa, aby mu někdo schválně neublížil, když je tak chladno a on je na jednom
místě. Nyní se tam častěji podíváme, jak přežívá, napíši. Viky
Dobrý večer, nevěděla jsem, kam volat.
Díky Vám , jsem na netu našla "Zvíře v nouzi", tyto stanice jsou na mapě označené a jsou tam telefonní čísla.
Nejblíže je záchranná stanice u místa, kde je čáp, vesnice Pátek.
Zavolala jsem tam. Čáp je tam už 14 dní a je pravidelně krmen, aby přežil.
Děkuji Všem Viky.
makov.cz/... Vždycky, když tam nakouknete, je tam někdo jiný. Čápi, kačenky, labuť, volavka, srna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.