Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodávat na polském Aukru, allegro.pl

Od: stekan odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Chtěl bych začít prodávat na polském aukru ( Allegro.pl ) , ale nevím jak je to s podmínkami. Registrace , to je samozřejmost , ale jak je to s platbami , jestli mají také PayU nebo ne. Převedení částky z polska bude ale asi dost drahé , že? Potřeboval bych vědět , jetli již někdot takto obchoduje , jestli to má vyzkoušené v praxi. Za jakékoli odpovědi mockrát děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stekan
hodnocení

Teď jsem se ještě zorientoval. Zakládat účet na Allegro nemusím , mám ho již u českýho Aukra , a můžu se v pohodě přihládit i na tom polském. Co mi ale nejvíce vrtá hlavou , jak je to s platbami. Když u mě nědo něco koupí , zaplatí mí to přes PayU. Když budu mít peníze na PayU a budu je chtít vybrat , jakou částku budu za tuto transakci platit ( převod z polského PayU do Česka do GE Money bank ,) Díky za odpovědi.

paw*

Uplne nejlevnejsi je si udelat ucet v polsku a jednou za cas si penize prevest do CR. Pripadne nechat platit kupujici primo na ucet v rezimu plateb OUR. ALe u malych polozek se to nevyplati.

stekan
hodnocení

Děkui za odpověď. Jak si tedy založit účet v polsku , jaké tam jsou banky a jak to vlsatně celé funguje. Velmi se omlouvám , asi vypadám jako trotl , ale vůbec nemám se zahraničními transakcemi a prodeji zkušenost.

paw*
Rozhodne tam existuje mbank, citibank, ge money a pak dalsi. Zkuste googlit, jak je to s uctem v polsku, dost lidi jej uz potrebovalo. Mozna se to neobejde bez cesty do polska.
No a pak k poplatkum pri pri prevodu pres hranice. Kdyz to jde banka-banka, tak poplatky nejsou nejlevnejsi. Jsou jich 3 typy - our, sha, a treti nevim, ale vi google :). Poplatky lze obejit treba paypallem nebo fortissimo.
korina*

Já s tím zkušenosti nemám , ale moji přátelé si běžně objednávají v Polsku náhradní díly do staršího auta. Vím že nejdříve zaplatí a oni jim to přivezou až domů. Já ted přemýšlím o zástěně do koupelny . Je to tam mnohem levnější než u nás. ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]