Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jack russel terier

Od: johnyohny* odpovědí: 5 změna:

ahoj, chtěl bych jack russela teriéra, nevíte jak ho co nejjednodušeji sehnat? děkuji za informace

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

2x

zadejte do googlu "jack russel terier - chovatelské stanice" vyjde vám spousta odkazů. Najděte si stanici, která je vám blízko a kontaktujte ji. Nekupujte prosím štěnata od množitelů, jen od chovatelů.

hodnocení

1x

jack rasla noc nedoporučuji májí ho u nás v rodině a já bých se s toho psa zbláznil, já říkám že to je pes na jaderný pohon - furt v pohybu rozmýšlejte dobře pes je víc než na 10 let

martina0*

Jack russell je úžasné plemeno, je sice trochu více akční ale nikdy se s ním nenudíte, je to miláček i parťák do nepohody :) Každý den vám vyouzlí úsměv na rtech i když venku prší, padají kroupy nebo cokoli jiného... vždy vás "donutí" radovat se z jakéhokoli dne jak se raduje on sám. Je to plemeno na které nedám dopustit, ještě jsem nepotkala špatně naladěného jacka:)

doplněno 10.01.14 20:18:

Jen doplním k původní otázce, my máme psa bez pp. Je skvělý ale je fakt, že mezi ním a pravým Jackem jsou rozdíly. Ať už chybějící zuby nebo o něco delší nohy. Každopádně bych určitě poradila ať raději vybíráte pejska s pp. Je to sice finančně náročnější ale aspoň víte, co vám z něj vyroste:)

jrt
Majo78 Jack Russell teriera mám i moje kámoška teta, potřebuji sice více pohybu jinak jsou to miláčci..

bohemica*
hodnocení

0x

Protože chovám mimo jiné i JRT, dopustím se názoru. JRT je plemeno, které se přizpůsobí v podstatě jakémukoliv životnímu rytmu majietele. Dá se říct, že jaký majitel chce mít mít JRT, takového má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]