Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, doporučili byste mi prosím nějaké chovatelské potřeby s levnou dopravou a poštovným? Chtěla bych kočce tak koupím krmivo a už ve velkém balení. Děkuji.
U zoohitu je to 99,- při obj. pod 799,- a podle mě je v tom i dobírka..já to vždy platím předem, tak teď nevím..každopádně před odeslání objednávky, se ta částka ukáže komplet. U profizoo je doprava zdarma už od 399,-.. Netuším, co máš výhlídnuté za granule a co je pro tebe "velké"balení.
Profizoo i Zoohit znám, ale chtěla bych poznat i nějaké jiné a pak porovnávat
coklit: Teď jsem se dívala na ten Zoohit, a když nenakoupím nad 799,-Kč tak platím 99,-Kč. Je už v tom i dobírka? Nebo to balné je ta dobírka?
Asi před3 rokama jsem na spokojeném psovi kupovala knížku o kočkách, ale už nevím jestli se k těm 69,-Kč nepřičítala ještě dobírka (pokud nakoupím přes Českou Poštu)
mall.cz/... Tady mívají často akce a kontaktní místa k vyzvednutí jsou skoro všude, takže bez poštovného. Když ke granulím vezmete ještě stelivo, vysokou částku dosáhnete snadno. A pak je to bez poštovného.
Já jsem dlouho brala tady http://www.ejmi.cz/ sama a v posledním půl roce jsme už 4 současně. Vždycky se domluvíme a vyděláme na tom úplně všchni. I dodavatel. :D
Byl jsem spokojen s eshopem psikseft.cz, ale naposledy jsem nakupoval asi před půlrokem, tak nevím, jak si vedou teď...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.