Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyléčit vápenku?

Od: kacu* odpovědí: 3 změna:

Dobrý odpoledne všem, potřebovala bych poradit. Zjistila jsem, že moje andulka má vápenku a hned jsem začala s léčbou. Snažím jsem se natírat postižená místa olejem, ale to se andulce dost nelíbí, před vatovou tyčinkou utíká, ulétává a jakýmkoliv způsobem se snaží se jí vyhnout. Nevím co mám dělat, dost se bojí a nechci to zhoršovat. Za ten rok, co ji mám je pořád docela plachá a nechce jít na ruku, ale jinak je spokojená a zdá se mi v pohodě. Od té doby, co jsem se ji snažila léčit je vystresovaná a když se přiblížím ke kleci, tak se bojí. Proto jí nechci na aplikaci oleje chytat do dlaně, jak se někde píše. Není nějaký jiný a lepší způsob léčby?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Prostě ji do dlaně chytni, moje to tak taky měli..Musíš jí natřít ozobí i nožičky..

kami95
hodnocení

0x

Kdyby věděla, co je pro ni dobré drží sama..když se prolétává tak ji nech na pokoji třeba aby nestratila důvěru ale jak je v kleci tak ji normálně chytni a natři ji to jinak se jí to bude zhoršovat..a olej jen slunečnicový..

fribble*
hodnocení

0x

Olej moc nepomáhá, na původce (lupovka kuří) funguje jen spray ARPALIT - k dostání jen v lékárně. Nožičky postříkat, ozobí natřít vatičkou na sirce nastříkané sprayem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]