Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamlsky pro kočky

Od: micinka123* odpovědí: 10 změna:

Dobré dopoledne. Jaké pamlsky kupujete svým kočičím miláčkům? Ptám se hlavně na ty balené, např. Dreamies, Whiskas nebo nějaké ty tyčinky. Budu moc ráda, když mi nějaké doporučíte. Alespoň kočičce udělám radost. Doteď jsme měli Dreamies, Whiskas, Akinu Fi-Filles, Brit Softies a už nevím co... Můžeme si klidně nějaké značky i doporučovat. :) Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wanesa*
hodnocení

1x

Já to mám jednoduchý,moje kočky všechny tyhle pamlsky odmítají,takže dostávají jen šunčičku,dobrou rybu nebo hovězí přemražené.toto jsem zkoušela ze začátku a i když třeba jedna z koček kousek snědla,hned to vyblila.Ale moje kamarádka kupuje v Rosmanu bombonky značky Winston,prý jsou dobré na zuby a kočce to chutná.Moje kočky to jen očichají a nechtějí to.Je zvláštní,že mám doma dva hubené chrty(tedy oni tak mají vypadat)a když jim chce člověk přilepšit,tak to nechtějí.Kocourek si dá někdy z prstu trochu kvalitního másla,to mu chutná nebo i domácí sádlo:)

hodnocení

1x

Kupuji v DM drogerii různé vitamínové sáčky od 18,--30,- za 50 gr. balení,název si nepamatuju,je to myslím německý výrobek..Nejraději má takové gumovité rybičky cca 1,5-2 cm velké.Také tyčinky,10 ks. kolem 30,- ale dávám jí max.3 denně a střídám to.Nekupuju tyčinky v Kaufu,po těch mi blila. Mám 12-ti letou ,,britku,,a je spokojená,má 6.30 kg.Miluje taky zelené olivy s papričkou uvnitř a šunku,ale u té ji stačí 1-2 plátky na ochutnání a víc nechce.Taky ji dávám občas do talířku vylízat 2 malé smetánky do kávy,mléko ne.Občas trochu bílého jogurtu na talířek.Taky má ráda na ochutnání kousek ryby-zavináče a pečenáče-ty jí ale dávám bez kůže. Podotýkám,nikdy neměla průjem.Jde o to,od všeho vždy jen trošku na ochutnání a né kočičku přecpat.

hodnocení

1x

Tak u nás klasika - kapsičky většinou Whiskas, Felix nebo z DM - všechno v želé. A jediné co mi jedí z pamlsků, jsou měkké tyčinky. Zkoušela jsem ty z DM, mají tam asi dvě příchutě a hlavně mají nejraději ty z Penny Marketu louisa. Přemražené maso snědí jen na chuť tak dva kousky každá, aby se neřeklo, šunky taky tak plátek (i když čím slanější, to by jim šlo - jen víc nedostanou) a třeba sušené rybičky je nechají naprosto chladné :)

micinka123*
hodnocení

Pro "ruze" - My kupujeme taky v DM, např. tyčinky. Jsoi takové malinké a je tam hodně druhů, jen nevím kolik jich tam je. Všude čtu, že kočky rádi pojídají olivy, ale na mé jsem zrovna ten experiment nezkoušela. Mám strach, že ji z toho něco bude, protože to je dost slané, tak nevím jaké to bude na leviny. V DMku tam většinou kupuji hodně věci pro číču, protože to tam mají celkem kvalitní a za přijatelnou cenu. Kočka Dein Bestes má nejradši a je jedno jestli to je kapsička, paštika nebo nějaký pamlsek. Žere všechno. :)

Když jednou za čas koupím Dreamies nebo Whiskas, tak se nemůže nic stát. Taky ráda kupuji pamlsky Brit Hair & Skin, kočka po nich září jako lampička, má neuvěřitelně krásnou srst. Úplně výstavní. Nebo taky si ráda pošmákne na Kiri sýru, to má velmi ráda... :)

Micinko123,ty olivy jenom opravdu občas a ještě je 2x propláchnu ve studené vodě,aby nebyly tak slané,sní jich tak 6-8 ks a pak už nechce. :--))

micinka123*
hodnocení

Včera jsem zkoušela dát mé kočce jednu olivku, ale nechce. Asi je každá kočka jiná :D

wanesa*

Moje kočky obě jí olivy.Tedy každá sní nanejvýš jednu,když je mám na stole v mističce,tak se mi do nich daly:)Jinak kočka když byla malinká,tak měla ráda pomelo.jedla ho vždycky se mnou.Teď už si ho ani nevšimne.Ale viděla jsem na jednom videu,jak kočka jí banán...No,mají chutě jako my lidé..:)

micinka123*
hodnocení

Nebo ta moje taky žere piškoty, a to prý kočky nerozeznají sladké :D

hankadvorakova
hodnocení

0x

Hezký den, já své kočičce udělám radost i obyčejným piškotem, jinak kupuji nejradši whiskas, je jedno co :)

kockaskocka
hodnocení

0x

Nejlepší pamlsek, nebo spíš luxusní oběd u nás je syrové hovězí:) Taky kousek másla, šunka - ty potvory vědí, že jsou v ledničce. Z kupovaných tekutý pamlsek Schnurr značky Dein Bestes z DM drogerie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]