Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vkládáte opět stejnou otázku a tím porušujete pravidla této poradny. Tak si počkejte na odpovědi, které dostanete do první otázky a nemusíte se ptát třikrát na stejnou věc. Zdravím!
doplněno 28.12.13 10:36: doplněno 28.12.13 11:25:ukulele - já bych nechtěl posuzovat míru inteligence otázky. Jen jsem byl "pozloben"netrpělivostí tazatelky, která vložila otázku včera večer a dnes ještě dvakrát. Tím porušuje pravidla poradny a hlavně je to nepřehledné. Jinak, ač nejsem odborník přes ptactvo, bych souhlasil, že se andulka projevuje asi přirozeně, ale do hlavy ji nevidím a asi ani nikdo jiný. Možná si stěžuje na stravu nebo má jiný problém a řeší to oním "čiřík".
doplněno 28.12.13 12:04:terka1 - tak dobře a já to vysvětlení přijímám. Jinak, někdo čeká na odpověď déle a někdo ji dostane hned.
No jo Bene, když to je tak debilní otázka, že se k ní ani nikdo nechce vyjádřit ! Možná je to nízkým věkem tazatele, nebo hloupostí, nevím? Projev andulek je čiřik čiřík, je to normální hlas, kterým se ptáci v Austráli svolávají do hejn a popisované drmolení je projev spokojenosti. Zvuky andulek jsou k poslechu na youtube, nebo podobných portálech. Pokud se chce tazatel hlouběji věnovat ethologii papoušků vlnkovaných, tak doporučuji přesnější otázky.
doplněno 28.12.13 11:10:a prosím o uvedení kde je to všude, popřípadě citace ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.