Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám souseda, který je debil, to už vím dlouho. Ale před časem si pořídil psa, takový velký mišánek, asi kříženec, ale docela velký. Často mu utíká, ale není agresivní, hodně chodí k sousedovi, který nemá plot. U něj spí, on mu dá občas i jídlo (sám má vlčáka). Nikdo z majitelů o něj zrovna zájem nejeví, spíš ho dostali od někoho děti. Poslední dobou ale otec vídává věci, které by se daly označit za týrání. Jednou ho viděl, jak ho chytil za hřbet a kamsi odhodil. Včera ho zmlátil a 2x do něj i kopl. Samozřejmě nemám žádné důkazy, jen to, co viděl. Mluvil o tom i s tím druhým sousedem. Nevím, jestli to mám někde hlásit, když vlastně nemám důkaz. Zda se tím bude někdo zabývat a zda to neuškodí mým rodičům - aby se nemstil. Co byste dělali vy?
řešit bych to chtěla, jenže nemůžu stát celý den u plotu a číhat na souseda...a když to nahlásím bez toho, že bych měla jediný důkaz, tak se bojím, že by to nejen smetli ze stolu, ale aby se pak i nemstil - taky máme pejska, aby mu třeba něco nehodil nebo tak
Udělej cokoliv, natoč to, cokoliv..A pokudtojinak nejde,já jsem taková povaha že bych ho od něj klidně i koupila, a pak ho prodala dál nebo dala do útulku, pokud si ho nemůžete nechat..vždyť je to jak dítě! Jako nemluvně! Taky bezbraný a nemůže mluvit..takžeho raději odkupte nebo něco ale určitě to kvuli strachu z pomsty nepřestaňte řešit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.