Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unava psa?

Od: minimimi* odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
potrebovala bych poradit. Mam trpasličího pinče psa bude mít 6 let a posledí dobou se mi nezda - pořad spí, nema na nic naladu, nechce si hrat, zajdeme ven on se vyvenčí a hnd se cpe zpatky. Je sice ted víc přítulný, ale jestli je den nebo noc pořád spí. Můžete mi poradit co s ním je? U veterináře jsme byli nedavno tak nechci zatim zbytečně plašit. Předem díky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je možné, že stejně jako na nás, doléhá na něho současné počasí... :(

narf
hodnocení

0x

Sáhněte mu na čumáček: Je-li horký a suchý, něco mu je. Jinak asi spíš zima...

xixi*
hodnocení

0x

Třeba má jen nějaké období, kdy se mu nic nechce. I lidé to mívají. Pozorujte ho, pokud by se to horšilo nebo trvalo dlouho, vemte ho k vetovi. Jak žere? Neměnili jste třeba značku krmiva? Neměl třeba klíště? Mohlo být infikované, nechci ale strašit.

hodnocení

0x

Může to být i tmou, tedy dprese, ale může to být bolest. Zažila jsem černého knírače, středňáka, taky takhle byl špatenkový a nakonec se zjistilo, že je to bolavý zub. Musel ven, ale nejprve rentgen pro bonitaci a výstavy. Ale stejně už nikdy nemohl být vítěz kruhu, ikdyž se připravoval na Brno. A že to byl parádní pes! Jmenoval se Cyril. ;) Až se pejsek zlepší, napište, co to bylo

hodnocení

0x

Náš temperamentní pražský krysařík také v pěti letech změnil povahu a začal být lenoch.A kor,když je hnusné počasí.Trochu pomohlo,když jsme k němu pořídili půlroční krysařičku.

doplněno 16.12.13 19:37:

Oni jsou tihle pejskové hodně zimouřivý.Náš má vysloveně rád ,když ted dostává na ven svetr.Jinak se vyvenčí a chce hned domů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]